رنگ میکروسمنت

رنگ میکروسمنت

رنگ میکروسمنت از جمله پوشش های جدیدی می باشد که توانسته جایگزینی مناسب برای سرامیک یا کاشی و حتی پوشش های دیگر برای کف و دیوار ها باشد و ویژگی های مثبت بسیار آن نیز کمک کرده تا انتخاب با اطمینان بیشتری صورت بپذیرد. شاید برای فضاهای مختلف از جمله سرویس های بهداشتی بتوان از کاشی استفاده کرد ولی به دلیل درز این پوشش خیلی مناسب نبوده و میکروسمنت جایگزین بهتری می باشد.

رنگ میکروسمنت در کاربری های متنوعی می تواند به کمک شما آماده تا علاوه بر زیبایی بیشتر بتواند که پوشش مقاوم با طول عمر بالا را برای شما به ارمغان بیاورد. در این مطلب به طور مفصل در مورد این پوشش و نحوه اجرا و همچنین قابلیت های آن صحبت خواهیم کرد تا بتوانید انتخاب درستی را در این زمینه داشته باشید.

میکروسمنت با توجه به آنکه فضای خانه و دکوراسیون داخلی را می تواند متحول سازد و یک فضای مدرن را به ارمغان بیاورد در رنگ های گوناگونی موجود می باشد و این رنگ ها نیز کمک می کنند تا در هر فضایی بتوانند تناسب و هارمونی مد نظر را به وجود بیاورند از جمله این رنگ ها می توان به رنگ های متالیک و آبی و قهوه ای و سفید و رنگ بتنی طرح سنگ نیز اشاره نمود.

رنگ میکروسمنت آشپزخانه

قیمت اجرای پوشش میکروسمنت

قیمت هر متر مربع میکروسمنت به عوامل مختلفی بستگی داشته اما به صورت معمول قیمتی که داده می شود برای شرایط عادی و معمول می باشد و در صورتی که متراژ بیشتر باشد این هزینه کاهش پیدا می کند. از طرفی گاهی ممکن است سطح مورد نظر دارای لبه یا به صورت پله باشد که دقت و زمان بیشتری را می خواهد و هزینه را افزایش خواهد داد.

سطح زیرین نیز باید یک دست و آماده باشد و در صورتی که نیاز به زیر سازی داشته باشد هزینه های اضافی را در پی دارد. به طور مثال کاشی یا سرامیک و موزاییک که لق باشند و باید همه سطح یکدست شده و فواصل بین کاشی یا سرامیک پر شود تا کیفیت کار حفظ گردد. مواردی چون مواد اولیه و سختی کار و اجرای حرفه ای کار نیز روی قیمت اثر می گذارند.

بررسی ویژگی ها و مزایای رنگ میکروسمنت

این پوشش دارای مزیت های بسیاری می باشد که دانستن آنها می تواند به درک بهتر شما در مورد این پوشش کمک بسیاری نماید. خوب این پوشش می تواند در برابر تردد های سنگین مقاومت خوبی داشته باشد. از سویی به مقاومت در برابر روغن داغ و چربی و اسید می تواند گزینه مناسبی برای خط های تولید نیز باشد. میکروسمنت در برابر ترک خوردگی نیز مقاومت داشته و از طرفی به سادگی دچار سایش نیز نمی شود . با همین این اوصاف مقاومت این پوشش و دوام آن بالا بوده و طول عمری مناسبی را نیز خواهد داشت.

پوشش میکروسمنت به دلیل جذب اشعه ماورا بنفش دچار زرد شدگی نمی شود. ویژگی دیگر این رنگ انعطاف پذیری بالای آن می باشد و زمان کارپذیری آن نیز در حدود 5 ساعت می باشد که زمان مناسبی را برای اجرای پوشش در محیط های بزرگ به ارمغان می آورد. این رنگ در برابر درجه حرارت بالا نیز می تواند به خوبی خود را حفظ نماید. دیگر مزیت این پوشش را باید در زمان خشک شدن سریع آن دانست که سبب می شود تا کمی بعد از اجرا بتوان از محیط مورد نظر استفاده نمود. ضخامت این رنگ بسیار کم و بین 3 تا 5 میلی متر می باشد که هزینه ها را کاهش می دهد.

در بخش دیگر باید اشاره کنیم که این پوشش می تواند گرد و غبار و به طور کلی آلودگی ها را دفع نماید. این رنگ در برابر ذوب و همچنین یخبندان نیز بسیار مقاوم بوده و از سویی دیگر آنتی استاتیک و ضد باکتری نیز می باشد. در هنگام اجرا نیز کار به صورت یکپارچه انجام شده  و درزی وجود نخواهد داشت. همچنین این رنگ گزینه ایده آلی برای سطح قدیمی یا جدید می باشد و با توجه به آنکه دارای ظاهی مدرن و شیک می باشد می تواند به تغییر محیط کمک کند و در این بین تنوع طرح و بافت آن نیز کمک بسیاری می کند. این پوشش بدون لغزش بوده و نگهداری از آن نیز بسیار آسان بوده و می تواند برای تمیز کردن نیز از آب و مواد شوینده استفاده نمایید.

مراحل انجام میکروسمنت

در ابتدا باید سطح را بررسی و آماده شود از این رو هر چیزی که می تواند چسبندگی را کاهش بدهد را باید تمیز نمود از جمله روغن و مواد آلی و مواد عمل آوری و گازوئیل که باعث کاهش چسبندگی می شوند. در صورتی که میکروسمنت برای فضای بیرونی می باشد باید پرایمر روی سطح اجرا شده و برای یکپارچگی و همچنین جلوگیری از ترک خوردن به وسیله پرایمر توری فایبر گلاس انجام شود. اجرای توری فایبرگلاس باعث می شود تا دوام و مقاومت میکروسمن بیشتر شود. از سویی می توانید روی توری فایبرگلاس از میکروبیس استفاده شود.

رنگ میکروسمنت دیوار

همانطور که گفتیم میکروبیس یک لایه اولیه برای اجرای مدل های دیگر میکروسمنت می باشد که باعث می شود تا سطح یکنواخت شده و شرایط برای اجرای لایه های دیگر فراهم گردد. مشکلاتی مانند بخش های آسیب دیده و سست که باید رفع گردند. حالا که شرایط آماده شده است به میکروسمنت به عنوان لایه چهارم اجرا شده تا کار به اتمام برسد. البته از پلی یورتان برای جلوگیری از تاثیر منفی باران و نور خورشید بر میکروسمنت استفاده می شود. این پوشش می تواند براق یا مات بوده و محدودیتی را نیز نداشته و برای هر سطحی قایل اجرا است.

کاربرد میکروسمنت در سرویس بهداشتی

رنگ میکروسمنت علاوه بر دوام بالایی که داشته در برابر آب نیز مقاومت بالایی داشته و از سوی آیین نامه حفاظت سطحی اروپا یک عایق رطوبتی محسوب می شود. به همین دلیل استفاده از میکروسمنت در سرویس بهداشتی نه تنها سبب آسیب نمی شود بلکه باعث می شود تا به عنوان یک عایق رطوبتی نیز عمل کند. البته بهتر است در لایه زیرین یک عایق رطوبتی نیز اجرا شود تا در صورت سوراخ شدن میکروسمنت مشکلی به وجود نیاید.

بررسی کاربرد های مختلف میکروسمنت

این پوشش کاربرد های زیادی داشته و از آن می توان برای فضاهای مختلفی استفاده نمود از جمله سرویس بهداشتی یا حمام که در ساختمان های نوساز جای سرامیک یا کاشی را گرفته و می تواند پوشش زیبا و یکدستی را به وجود بیاورد. امکان استفاده از میکروسمنت برای فضاهایی که کاشی و سرامیک قدیمی دارند نیز فراهم می باشد.

استفاده از میکروسمنت امروزه در دکوراسیون داخلی بسیار زیاد شده و در فضاهای تجاری و اداری نیز زیاد استفاده می شود و هم می تواند کفپوش باشد و یا اینکه دیوارپوش باشد. از سویی برای جاهایی که رفت و آمد زیادی دارد نیز به علت دوام بالا امکان استفاده دارد.

رنگ میکروسمنت سرویس بهداشتی

انواع میکروسمنت

Microbase یا میکروبیس :

این لایه به عنوان زیرسازی برای اجرای انواع دیگر میکروسمنت بوده و از طرفی برای زمین و یا دیوار سنتی که بافت غیر معمول و نامنظم دارند بیشتر استفاده می شود.

Microstone یا میکرواستون :

ظاهر این میکروسمنت شبیه به سنگ بوده و ضخامت مناسبی را نیز دارا بوده که به هاطر ظاهر و رنگی که شبیه سنگ دارد برای سطحی چون نمای ساختمان ها و سطوح خارجی استفاده می شود.

Microfresh میکروفرش :

بافت این مدل میکروسمنت معمولی بوده و دارای استحکام و مقاومت بالایی می باشد و به همین خاطر برای فضاهای شلوغ و پر رفت و آمد مناسب است.

Microfino یا میکروفینو :

استفاده از میکروفینو برای دیوار ها بیشتر بوده و ظاهر آن ظریف و زیبا می باشد. این پوشش دارای خاصیت ضد آب بوده و به خاطر ظاهرش در دکوراسیون داخلی استفاده زیادی می شود.

Aquacement یا آکواسمنت :

آخرین نوع نیز که مقاومت بسیار بالایی مقابل آب دارد آکواسمنت است که به دلیل مقاومت در مقابل نمکها و گاز کلر استفاده از آن برای حوضچه و استخر زیاد است.

چند سئوال و جواب :

1-  آیا میکروسمنت ضد آب می باشد ؟

در اجرای میکروسمنت چند لایه اجرا می شود و یکی از این لایه ها خاصیت ضد آب به آن اضافه می کند و در نهایت باید گفت این پوشش ضد آب می باشد.

2- آیا پوشش میکروسمنت لغزنده می باشد ؟

خیر این پوشش دارای بافت بوده و می توان سطحی غیر لغزنده را اجرا نمود.

منبع: سایت ساختمانی کار